Direct naar inhoud
Ministerie van Buitenlandse Zaken

Ambassade van Finland, Den Haag: Team Finland

AMBASSADE VAN FINLAND, Den Haag

Ambassade van Finland
Fluwelen Burgwal 58
2511CJ Den Haag, Nederland
Tel. +31-70-346 9754, sanomat.haa@formin.fi
English | Nederlands | Suomi | Svenska |  | 
Font normaalFont groter
 

Team Finland in Nederland

Het netwerk Team Finland bevordert de belangen van Finland in de wereld: de internationalisering van Finse bedrijven, buitenlandse investeringen in Finland en het merk Finland. Het netwerk brengt de actoren en diensten in deze sectoren bij elkaar. De kern van het netwerk bestaat uit publiek gefinancierde organisaties die op deze gebieden werkzaam zijn, zoals de ministeries, het Finse netwerk van diplomatieke vertegenwoordigingen, Business Finland, Finse culturele en wetenschappelijke instellingen, Finnvera, Finnfund en de regionale internationaliseringsdiensten van de ELY-centra.

Het Team Finland-netwerk helpt uw bedrijf te internationaliseren, groeien en slagen op de wereldmarkt. Meer informatie over diensten voor bedrijven die willen internationaliseren: http://team.finland.fi/en/frontpage.

Team Finland -contactpersoon

Contactpersoon in Den Haag:
Eero Vento, Adviseur (handelsbeleid), Team Finland coördinator
eero.vento(a)formin.fi

Team Finland -deelnemers in Nederland

Doelstellingen van het Team Finland -netwerk in de Benelux

Het doel van het netwerk is het vergroten van de activiteiten van Finse ondernemingen in Nederland. Dit heeft vooral betrekking op de sectoren biowetenschappen, diensten, informatietechnologie, logistiek, milieutechnologie en energie. Het netwerk streeft er ook naar de investeringen van Nederland in Finland te bevorderen.

Het netwerk probeert actief te anticiperen op trends en nieuwe mogelijkheden voor Finse ondernemingen. Het zet zich in voor meer samenwerking tussen landen op het gebied van onderzoek, ontwikkeling en innovatie.

Team Finland versterkt een positief beeld van Finland in Nederland, onder meer door het naar voren brengen van concrete voorbeelden van Finse succesverhalen. De Finse cultuur speelt een belangrijke rol bij het creëren van een goed Finlandbeeld. Kennis over Finland wordt verspreid via website en Facebook en door middel van verscheidene brochures en publicaties.

De oprichting van het Team Finland–netwerk biedt nieuwe mogelijkheden aan de bedrijven. Het netwerk zorgt voor betere contacten tussen Finse actoren in de regio en speelt op die manier een sleutelrol bij het verspreiden en verzamelen van informatie.

Meer informatie

Print deze pagina

Dit document

Bijgewerkt 11-1-2019


Team Finland nyheter

© Ambassade van Finland, Den Haag | Over deze site | Contact